Return to site

Výsledky z turnajov

Deti do 8 rokov

Na turnaji v Banskej Bystrici deti do 8 rokov sa Riško Paluga opäť stal víťazom. V skupine ani v hlavnej súťaži nestretol žiadneho premožiteľa.

broken image

Deti do 10 rokov

V Piešťanoch sa odohral turnaj deti do 10 rokov. Matúš Petráško zvíťazil so stratou len 4 gémov na celom turnaji. Medzi dievčatami sa Rebeka Mikuličková prebojovala do štvrťfinále.

broken image

Staršie žiactvo "A"

V Prešove sa odohral turnaj staršieho žiactva najvyššej kategórie. Andrej Kompiš nestačil na svojho súpera v úvodnom kole dvojhry. Vo štvorhre sa spolu so svojim spoluhráčom prebojovali do semifinále.

Dorast "B"

V Piešťanoch sa odohral turnaj dorastu kategórie "B". V dievčenskej kategórii štartovali naše 4 dievčatá. Zuzana Vancelová, Barbora Gargulákova, Tereza Zelinová neprešli úvodným kolom. Alexandra Barčíková skončila na peknom druhom mieste. V chlapčenskej kategórii štartoval len Filip Fajth, ktorý nestačil na svojho súpera v prvom kole turnaja.

broken image

Medzinárodný turnaj ETA do 16 rokov

Na medzinárodnom turnaji do 16 rokov v Trnave sa zúčastnil Ivo Verčík. V prvom kole porazil Čecha 6/2 6/0. V druhom kole však nestačil na súpera z Rakúska 3/6 0/6.

Medzinárodný turnaj ITF 5 do 18 rokov

Mia Chudejová odohrala medzinárodný turnaj v Jordánsku. Po náročných zápasoch sa prebojovala až do semifinále vo dvojhre. Po vyhratí troch zápasov v hlavnej súťaži nad Ruskou, Turkyňou a Egypťankou nestačila v semifinále na svoju súperku z Turecka 4/6 2/6. Vo štvorhre so svojou spoluhráčkou získali pekné tretie miesto.

Medzinárodný ženský 25 000 dolárový turnaj

Ingrid Vojčináková bojovala na 25 000 dolárovom turnaji v Maďarsku. Prvým kolom kvalifikácie sa prebojovala ale v druhom kole nestačila na gruzínsku súperku.