Return to site

Turnaje pokračujú

Deti do 10 rokov

Počas víkendu sme organizovali turnaj deti do 10 rokov. Medzi chlapcami a dievčatami bojovalo až 21 našich deti. Jedinou medailistkou sa stala Simonka Novotná, ktorá obsadila pekné tretie miesto. Všetky naše deti odohrali veľmi pekné bojovné zápasy. Do hlavného pavúka sa cez skupiny prebojovali Filip Reynolds, Peter Uherčik, Filip Jacura, Patrik Sádecký, Jakub Jadlovský. Všetci však prehrali v prvom kole. Richard Paluga sa prebojoval do štvrťfinále. Medzi dievčatami sa do hlavného pavúka dostali Sofia Koščová a Nina Čaplovičová. Sofia prehrala v prvom kole, Nina vyhrala jedno kolo. V skupinách ďalej bojovali Petra Klieštiková, Simona a Sofia Ružičková, Amia Holienková, Lilien Šmáriková, Lilien Kubalová, Alexandra Capandová, Lujza Záhorcová, Michael Šustek, Filip Vilček, Lukaš Fehér a Karol Orovský. Víťazmi turnaja sa stali Kristína Kužilová (TK Mladosť Košice) a Pavol Lisko (TK Kysucké Nové Mesto).

broken image
broken image
broken image

Majstrovstvá regiónu žien

V Prievidzi organizovali regionálne majstrovstvá žien. Mia Chudejová obsadila tretie miesto vo dvojhre. Zuzana Vancelová sa prebojovala do štvrťfinále. Alexandra Barčíková a Lenka Milecová prehrali v úvodnom kole.

broken image

Majstrovstvá regiónu mužov

V Prievidzi hrali región aj naši muži. Peter Bača sa dostal do osem finále. Peter Uherčik vyhral jedno kolo a Ivo Verčík prehral v úvodnom kole turnaja. 

Majstrovstvá regiónu starších žiakov

V Ružomberku bojovali naše dievčatá. Nina Surovčíková obsadila pekné tretie miesto vo dvojhre a druhé miesto vo štvorhre. Sofia Portašíková a Kristína Kubalová vyhrali jedno kolo. Lujza Zimenová, Miriam Morháčová, Alenka Uherčiková a Elizabeth Madarová prehrali v úvodnom kole turnaja. Lujza Zimenová získala tretie miesto za štvorhru.

Dorast kategórie C

V Púchove hrali turnaj dorastencov kategórie C. Andrej Kompiš a Maxim Mazák sa prebojovali do štvrťfinále. Michal Čurlej a Matúš Dubeň prehrali v prvom kole. Michal Čurlej vyhral štvorhrového pavúka. Barbora Garguláková sa prebojovala do štvrťfinále. Barborka Garguláková sa prebojovala do štvrťfinále.

Dorast kategórie B

V Trnave sa hral turnaj kategórie B dorastu. Ivo Verčík obsadil tretie miesto vo dvojhre aj štvorhre. Michal Čurlej sa prebojoval do osem finále. Andrej Kompiš prešiel jedno kolo. Max Mazák, Barbora Garguláková a Zuzana Vancelová prehrali v úvodnom kole.

Staršie žiačky kategórie D

Kristína Kubalová odohrala turnaj starších žiačok v Trenčianských Tepliciach prehrala v prvom kole turnaja.

Staršie žiačky kategórie B

Z dievčat na turnaji štartovala len Nina Surovčíková, ktorá prehrala v úvodnom kole turnaja.

Staršie žiactvo kategórie D

V Ružomberku odohrali turnaj starších žiačok. Júlia Májková a Jela Čerňanová vyhrali prvé kolo turnaja, potom však v nasledujúcom kole prehrali. Júlia získala druhé miesto vo štvorhre. Frátrik Adam prehral v úvodnom kole.

broken image

Mladší žiaci turnaj kategórie B

Matúš Petráško celý turnaj kategórie B v Púchove vyhral vo dvojhre aj štvorhre. Sebastián Kostolný, Richard Pleško a Kristián Žikla vyhrali prvé kolo turnaja. Adam Frátrik prehral v prvom kole. Lujza Zimenová sa prebojovala do štvrťfinále, Alenka Uherčiková, Kristína Kubalová a Elizabeth Madarová skončili v osem finále. Miriam Morháčová vyhrala jedno kolo. Lujza Zimenová obsadila druhé miesto vo štvorhre a Kristína Kubalová získala tretie miesto so svojou spoluhráčkou.

broken image
broken image

Mladšie žiačky kategórie C

V Prešove odohrali Miriam Morháčová a Alenka Uherčiková turnaj. Miriam prehrala v prvom kole turnaja a Alenka sa dostala do štvrťfinále.

Mladšie žiačky kategórie D

V Košiciach odohrali Miriam Morháčová a Alenka Uherčiková turnaj. Miriam prehrala v prvom kole turnaja a Alenka sa dostala do štvrťfinále.