Return to site

Prvé turnaje sezóny

Majstrovstvá regiónu dorasteniek

Minulý týždeň sme organizovali Majstrovstvá regiónu dorasteniek. Z našich dievčat sa turnaja zúčastnilo 7 hráčok. Najďalej sa vo dvojhre prebojovala Zuzana Vancelová, ktorá obsadila pekné tretie miesto vo dvojhre aj štvorhre. Nina Surovčíková sa prebojovala do štvrťfinále. Sofia Svitková a Tereza Zelinová vyhrali jedno kolo. Barbora Garguláková a Sofia Portašíková prehrali v prvom kole. Barbora Garguláková spolu s Miou Chudejovou sa prebojovali do finále štvorhry.

broken image
broken image
broken image

Majstrovstvá regiónu dorastencov

V Púchove odohralo 6 našich dorastencov regionálne majstrovstvá. Najďalej sa prebojoval Ivo Verčík, ktorý obsadil tretie miesto vo dvojhre aj štvorhre. Medzi najlepšiu 16-ku sa prebojoval Michal Čurlej. Maxim Mazák a Andrej Kompiš sa prebojovali cez predkolo. Matúš Dubeň prehral v prvom kole. Tomáš Kompiš zápas skrečoval pre zranenie.

Majstrovstvá regiónu mladších žiačok

Medzi dievčatami štartovalo až 9 našich hráčok. Najďalej sa prebojovala Kristína Kubalová, ktorá sa umiestnila na 2. mieste. Elizabeth Madarová sa prebojovala do štvrťfinále. Do osem finále sa prebojovala Lujza Zimenová a Júlia Májková. V úvodnom kole turnaja prehrala Dominika Šandorová, Rebeka Mikuličková, Paulína Čajková, Alenka Uherčiková a Miriam Morháčová. Elizabeth a Júlia získali tretie miesto vo štvorhre a Lujza spolu so svojou spoluhráčkou celý turnaj vyhrali.

broken image
broken image
broken image

Majstrovstvá regiónu mladších žiakov

Päť našich chlapcov bojovalo na regionálnych majstrovstvách v Banskej Bystrici. Kristián Žikla a Richard Peško sa prebojovali do štvrťfinále. Matúš Petráško vyhral jedno kolo. Sebastián Kostolný vyhral predkolo a Adam Frátrik prehral v úvodnom kole turnaja. Kristián spolu so svojim spoluhráčom obsadili tretie miesto vo štvorhre.

broken image