Return to site

Prvé turnaje sezóny

Slovenská sezóna sa rozbehla a naši hráči odohrali prvé turnaje.

MLADŠIE ŽIACTVO

DÚBRAVKA "C"

V Dúbravke bojoval Jáchym Juríček, vyhral jedno kolo vo dvojhre. Nina Čaplovičová obsadila tretie miesto vo dvojhre a prvé miesto vo štvorhre. Sara La Rosa sa dostala do štvrťfinále.

broken image
broken image

LIESKOVEC "C"

Na turnaji sa Sofia Koščová prebojovala do štvrťfinále vo dvojhre a obsadila tretie miesto vo štvorhre. Zoe Janáková vyhrala jedno kolo.

LIESKOVEC "C"

Celý turnaj vo dvojhre vyhrala Nina Čaplovičová a obsadila druhé miesto vo štvorhre. Zoe Janáková skrečovala v prvom kole.

broken image
broken image

MAJSTROVSTVÁ REGIÓNU

Medzi chlapcami aj dievčatami vyhrali naši hráči. Richard Paluga sa stal majstrom regiónu medzi mladšími žiakmi vo dvojhre aj vo štvorhre. Lilien Kubalová sa stala majsterkou regiónu mladších žiačok vo dvojhre a vicemajsterkou vo štvorhre. Vo finále dvojhry porazila Ninu Čaploivičovú v trojsetovom zápase. Nina vyhrala pavúka štvorhry spolu so svojou spoluhráčkou. Jáchym Juríček prehral v prvom kole vo dvojhre a obsadil tretie miesto vo štvorhre. Zoe Janáková vyhrala jedno kolo.

broken image
broken image
broken image
broken image
broken image
broken image

STARŠIE ŽIACTVO

PRAHA T2
V Prahe odohrala medzinárodný juniorský turnaj do 14 rokov Lujza Zimenová, vo dvojhre sa prebojovala cez českú, rakúsku a nemeckú hráčku až do semifinále. Tam však nestačila na ďalšiu českú hráčku a prehrala v troch setoch.

SLOVENSKÁ ĽUPČA "C"

Medzi chlapcami bojoval len Richard Paluga, prehral v úvodnom kole a spolu so svojim spoluhráčom obsadil tretie miesto vo štvorhre.

BRATISLAVA "C"

V Bratislava odohrali turnaj Lilien Kubalová a Alexandra Capandová. Obe prehrali v úvodnom kole turnaja.

DÚBRAVKA "C"

Lilien Kubalová sa na turnaji dostala do štvrťfinále. Alexandra Capandová prehrala v úvodnom kole.

DORAST

KYSUCKÉ NOVÉ MESTO "C"

Ako prvý nasadený si Andrej Kompiš potvrdil rolu favorita a vyhral celý turnaj vo dvojhre a štvorhre. Richard Pleško vyhral jedno kolo.

MAJSTROVSTVÁ REGIÓNU

Andrej Kompiš sa prebojoval do semifinále vo dvojhre a do finále vo štvorhre. Matúš Petráško vyhral dve kolá, potom prehral s budúcim víťazom turnaja. Richard Pleško prehral v prvom kole. Kristína Kubalová vyhrala jedno kolo. Miriam Morháčová vyhrala prvé kolo. Alenka Uherčiková prehrala v prvom kole.

DOSPELÍ

MIA CHUDEJOVÁ

Mia odohrala niekoľko medzinárodných ženských turnajov. V gréckom Heraklione odohrala dva turnaje. Prehrala na oboch turnajoch v prvom kole hlavnej súťaže. V Trnave na dvoch 25 000 dolárových turnajoch sa Mii tiež nedarilo a prehrala takisto hneď v prvom kole v kvalifikácii. V Izraeli na 60 000 dolárovom turnaji Mia vyhrala jedno kolo v kvalifikácii. Posledné turnaje odohrala v Rakúsku. Na oboch sa prebojovala cez kvalifikáciu a prehrala v prvom kole hlavnej súťaže. Vo štvorhre sa Mii najviac darilo na poslednom turnaji v Rakúsku, prebojovali sa do semifinále a tiež na turnaji v Trnave obsadila tretie miesto.

INGRID VOJČINÁKOVÁ

Ingrid tiež odohrala niekoľko medzinárodných ženských turnajov. Dva turnaje odohrala v Trnave, neprebojovala sa cez kvalifikáciu. Následne odohrala tri turnaje v Turecku. Na jednom sa jej podarilo prejsť cez prvé kolo v hlavnej súťaži. Ostatné prehrala v prvom kole hlavnej súťaže. Posledný turnaj odohrala v Rakúsku, vyhrala jedno kolo v hlavnej súťaži. Vo štvorhre sa Inge najviac darilo v Turecku, kde sa spolu so svojou spoluhráčkou prebojovali do semifinále.

KYSUCKÉ NOVÉ MESTO "C"

Tomáš Pacera sa na turnaji prebojoval do štvrťfinále a Richard Pleško prehral v prvom kole.