Return to site

 

 

Rebríčky za sezónu 2022

 

 

 

 

 

Sezóna 2022 je úspešne dokončená. Prinášame Vám rebríčky všetkých kategórii, kde nás naši hráči reprezentovali. Ďakujeme všetkým hráčom za odohrané bojovné zápasy aj na individuálnych turnajoch ale aj tímových zápasoch. Tešíme sa na novú sezónu. 

MLADŠIE ŽIACTVO

Medzi chlapcami sa najvyššie na rebričku umiestnil ešte len prvý rok mladší žiak Richard Paluga. Richard sa umiestnil niekoľkokrát počas sezóny na víťazných priečkach. Vo svojom ročníku obsadil pekné 4. miesto.

broken image

Medzi dievčatami sa na vyšších priečkach podarilo umiestniť až trom dievčatám. Simonka Novotná obsadila 12. miesto v celoštátnom rebríčku. Lilien Kubalová ešte ako prvý rok mladšia žiačka obsadila 4. miesto vo svojom ročníku a Nina Čaplovičová obsadila 8. miesto v ročníku.

broken image
broken image

STARŠIE ŽIACTVO

Medzi chlapcami sa umiestnil najlepšie Matúš Petráško, obsadil tretie miesto vo svojom ročníku. Matúš takisto vyhral niekoľko turnajov, aj napriek zraneniu, dokázal sezónu úspešne ukončiť. Matúš sa zúčastnil aj niekoľkých medzinárodných turnajov.

broken image

Medzi žiačkami sa vysoko umiestnila Lujza Zimenová, ktorá obsadila druhé miesto v ročníku. Lujza vyhrala niekoľko turnajov na Slovensku. Dokonca sa jej podarilo získať cenné víťazstva na medzinárodnom okruhu. Lujze momentálne patrí 113 miesto na medzinárodnom rebríčku do 14 rokov.

broken image
broken image

DORAST

V doraste sa v prvej 20 vo svojom ročníku umiestili Michal Čurlej, 14. miesto a Andrej Kompiš, 20. miesto. Obaja odohrali tento rok množstvo turnajov, na niektorých sa umiestnili na priečke víťazov. Pre Michala to bol posledný rok v dorasteneckej kategórií.

broken image

Medzi dorastenkami nás hlavne reprezentovali ešte len staršie žiačky. Najvyššie sa podarilo umiestniť Kristíne Kubalovej, ktorá sa vo svojom ročníku v dorasteneckom rebríčku prebojovala na 10. miesto. Lujza Zimenová, ktorá bude ešte aj budúci rok staršia žiačka sa na dorasteneckom rebríčku umiestnila na 3. mieste v ročníku.

broken image
broken image

DOSPELÍ

Medzi mužmi sa najvyššie na rebríčku prebojoval Ivo Verčík. Počas sezóny sa umiestnil na víťazných priečkam niekoľkokrát. Vyskúšal si pár mužských medzinárodných turnajov.

broken image

Medzi ženami sa najvyššie umiestnili Ingrid Vojčináková a Mia Chudejová. Obe bojovali počas sezóny na niekoľkých ženských medzinárodných turnajoch. Inge patrí 900. miesto vo dvojhre a 611. miesto vo štvorhre na WTA rebríčku. Mii patrí 1212. miesto vo dvojhre a 1622. miesto vo štvorhre na WTA rebríčku.

broken image