Return to site

 

 

 

 

 

 

TURNAJE POKRAČUJÚ

 

 

 

 

 

Prinášame ďalšie turnaje, ktorých sa zúčastnili naši hráči

STARŠIE ŽIACTVO

PSZCYNA, POĽSKO

V Poľsku obhájila pozíciu prvej nasadenej Lujza Zimenová a vyhrala celý turnaj vo dvojhre a spolu so spoluhráčkou obsadili druhé miesto vo štvorhre. Vo dvojhre postupne vyradila hráčky z Poľska a Ukrajiny bez straty jedného setu.

broken image
broken image

MAJSTROVSTVÁ REGIÓNU

V Žiline sme organizovali Majstrovstvá regiónu starších žiakov. Turnaja sa zúčastnili 3 naši starší žiaci. Sebastián Kostolný a Richard Paluga sa prebojovali do štvrťfinále. Filip Reynolds prehral v prvom kole. Vo štvorhre druhé miesto obsadil Richard Paluga so spoluhráčom a Sebastián Kostolný obsadil tretie miesto so spoluhráčom. Dievčenský pavúk sa odohral v Lieskovci a zúčastnilo sa ho 5 našich hráčok. Najďalej sa prebojovala Simonka Novotná, ktorá obsadila tretie miesto vo dvojhre. Lilien Kubalová sa dostala do štvrťfinále. Na svoje súperky v úvodnom kole turnaja nestačili Simonka Ružičková, Alexandra Capandová, Nina Čaplovičová. Vo štvorhre sa podarilo stáť na stupni víťazov Nine Čaplovičovej so svojou spoluhráčkou, keď obsadili tretie miesto.

broken image
broken image
broken image
broken image

LIESKOVEC "C"

V Lieskovci bojovali dve naše hráčky. Lilien Kubalová sa dostala do štvrťfinále a Simonka Novotná prehrala v úvodnom kole turnaja. Vo štvorhre sa Simonke podarilo vyhrať celý turnaj.

broken image

TOPOĽČANY "B"

Lilien Kubalová bojovala ako jediná hráčka nášho klubu. Dostala sa do štvrťfinále vo dvojhre.

MLADŠIE ŽIACTVO

DUNAJSKÁ STREDA "C"

V Dunajskej Strede bojovala len Zoe Janáková, prehrala v prvom kole vo dvojhre.

DORAST

KYSUCKÉ NOVÉ MESTO "C"

Richard Pleško na turnaji v Kysuci prehral v prvom kole turnaja.

DETI DO 10 ROKOV

BANSKÁ BYSTRICA

V Banskej Bystrici bojovali Viliam Vrábel a Anabela Šimová. Anabelka postúpila zo skupiny z prvého miesta a v hlavnom pavúku obsadila pekné druhé miesto. Vilko skončil v tabuľke tretí a dostal sa do pavúka útechy, ktorý aj vyhral.

broken image

HOLÍČ

V Holíči bojovala Anabelka Šimová, vyhrala 4 zápasy v skupine a postúpila z prvého miesta do hlavného pavúka, kde prehrala v prvom kole.

DOSPELÍ

LIESKOVEC "A"

Andrej Kompiš odohral turnaj v Lieskovci, prehral v prvom kole.

INGRID VOJČINÁKOVÁ

Inga bojovala na turnaji v britskom Loughborough na 25 000 dolárovom turnaji. Prehrala v prvom kole v kvalifikácii.

MOMENTÁLNE BOJUJE VIACERO NAŠICH HRÁČOV NA MAJSTROVSTVÁCH SLOVENSKA STARŠIEHO ŽIACTVA. NAJBLIŽŠÍ VÍKEND MAJÚ MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA MLADŠÍ DORAST A MLADŠIE ŽIACTVO. VŠETKÝM NAŠIM HRÁČOM DRŽÍME PALCE. OD SOBOTY NÁŠ KLUB ORANIZUJE MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA MLADŠÍCH DORASTENIEK.

broken image