Return to site

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TURNAJE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA MLADŠÍCH DORASTENIEK

Počas víkendu sme organizovali Majstrovstvá Slovenska mladších dorasteniek. Majsterkou sa stala Kiara Žabková (TC Empire Trnava) vo dvojhre aj štvorhre. Vo štvorhre po boku svojej klubovej spoluhráčky Mii Pohánkovej, proti ktorej odohrala aj finále dvojhry. Medzi našimi hráčkami sa turnaja zúčastnila Lujza Zimenová, ktorá v druhom kole narazila práve na budúcu majsterku a podala veľmi vyrovnaný výkon aj napriek dvojročnému rozdielu. Kristína Kubalová aj Miriam Morháčová prehrali v prvom kole. Pavúk mladších dorastencov sa odohral v Púchove, ako jediný náš hráč na turnaji bol Matúš Petráško, prehral v prvom kole turnaja.

broken image

MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA STARŠIEHO ŽIACTVA

V Prešove odohrali turnaj staršie žiačky. Majsterkou vo dvojhre aj štvorhre sa stala Lujza Zimenová. Vo dvojhre ani vo štvorhre nestratila žiadny set na ceste za majstrovským titulom. Na turnaji bojovala aj Simonka Novotná, prehrala v prvom kole. Starší žiaci odohrali MSR v Piešťanoch. Z našich hráčov štartoval len Matúš Petráško. Vo dvojhre sa prebojoval do štvrťfinále a vo štvorhre obsadil tretie miesto spolu so svojim spoluhráčom.

broken image
broken image
broken image

MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA MLADŠIEHO ŽIACTVA

Mladšie žiačky odohrali turnaj v Poprade, za účasti našich dvoch hráčok. Nina Čaplovičová sa vo dvojhre prebojovala do štvrťfinále. Lilien Kubalová vyhrala jedno kolo. Vo štvorhre sa obom podarilo získať tretie miesto spolu so svojimi spoluhráčkami. Chlapci štartovali na turnaji v Piešťanoch. Mali sme len jedného zástupcu, Richard Paluga, ktorý obsadil pekné tretie miesto vo dvojhre a štvorhre.

broken image
broken image
broken image
broken image

STARŠIE ŽIACTVO

KYSUCKÉ NOVÉ MESTO "C"

Na turnaji bojovali 4 naše hráčky. Simonka Ružičková sa prebojovala do štvrťfinále vo dvojhre a spolu s Alenkou Uherčikovou obsadili tretie miesto vo štvorhre. Alenka Uherčiková, Gabriela Purašíková a Alexandra Capandová prehrali v úvodnom kole turnaja.

broken image

DETI DO 10 ROKOV

BANSKÁ BYSTRICA

Na turnaji v Bystrici obsadil pekné druhé miesto hlavnej súťaže Lukáš Holinec. Anabela Šimová postúpila z druhého miesta v tabuľke, ale v hlavnom pavúku prehrala v prvom kole. Viliam Vrábel nepostúpil zo skupiny a v pavúku útechy obsadil tretie miesto.

broken image

LIESKOVEC

V Lieskovci bojovali dvaja naši chlapci. Lukáš Holinec postúpil z prvého miesta v tabuľke a obsadil tretie miesto v hlavnom pavúku. Viliam Vrábel postúpil do hlavného pavúka z druhého miesta do hlavného pavúka a tam prehral v prvom kole. Medzi dievčatami bojovala Nikol Novotná a Anabela Šimová. Obe postúpili zo skupiny z prvého miesta. Nikol obsadila konečné tretie miesto a Anabela pekné prvé miesto.

broken image
broken image
broken image