Return to site

Výsledky turnajov

Dermapoint Cup Žilina 2019

Od utorka sme v našom klube organizovali turnaj Dermapoint Cup Žilina 2019, kategórie "A" mladších žiakov. Z našich hráčov štartovali 3 chlapci a 4 dievčatá. Najďalej sa prebojovala Kristínka Kubalová, ktorá vybojovala postup prvým kolom, potom však nestačila na svoju staršiu súperku. Elizabeth Madarová, Miriam Morháčová, Nina Švábiková, Samuel Tabačiar, Richard Pleško a Kristián Žikla všetci ako prvý rok mladší žiaci neprešli cez svojho súpera v úvodnom kole turnaja.

broken image

Dvojhra

Chlapčenskú kategóriu vyhral D. Balaščák (Tenisová akadémia Prešov) a druhý skončil F. Poklemba (TK Tennis Classic Bratislava).

broken image

Na treťom mieste sa umiestnili P. Bíly (TC Empire Trnava) a D. Bairo (TC Empire Trnava)

broken image

Dievčenskú kategóriu vyhrala N. Kročková (TC Empire) a druhé miesto získala L. Tóth (TKM Betliar).

broken image

Tretie miesto obsadili S. Kašťáková (TC Empire Trnava) a S. Depešová (TK Kúpele Piešťany).

broken image

Štvorhra

Víťazmi sa stali F. Poklemba (TK Tennis Classic Bratislava) a D. Balaščák (Tenisová akadémia Prešov). Na druhom mieste skončili O. Fičor (TŠ Advantage Bratislava) a M. Kratka (TK Ratufa Levice).

broken image

Víťazkami štvorhry sa stali N. Kročková (TC Empire) a S. Depešová (TK Kúpele Piešťany). Druhé miesto získali L. Tóth (TKM Betliar) a M. Škoricová (TK Jednotka Bratislava).

broken image

Deti do 8 rokov

Riško Paluga vyhral turnaj deti do 8 rokov vo Zvolene. Zo skupiny postúpil z prvého miesta a v hlavnej súťaži dominoval.

broken image

Deti do 10 rokov

Matúš Petráško opäť víťazne na turnaji deti do 10 rokov na Slovane. Počas celého turnaja stratil len 4 gémy a vo finálovom zápase zdolal svojho súpera nekompromisne 6/0.  

broken image

Mladšie žiactvo "D"

V Kysuckom Novom Meste sa odohral turnaj mladšieho žiactva kategórie "D". Medzi chlapcami štartovali Richard Pleško, ktorý získal tretie miesto vo dvojhre a Kristián Žikla, ktorému sa nepodarilo prebojovať prvým kolom.

broken image

Medzi dievčatami sa na víťazných priečkach umiestnila Kristínka Kubalová, ktorá získala tretie miesto vo dvojhre. Nina Švábiková. Eli Madarová sa dostali do štvrťfinále. Mirka Morháčová a Jela Čerňanová prehrali v 16-ke.

broken image

Vo štvorhre vyhrala Kristína Kubalová spolu so svojou spoluhráčkou celý turnaj. Eli Madarová a Mirka Morháčová skončili tretie.

broken image

Dorast "B"

V Ružomberku sa odohral turnaj kategórie "B". Medzi chlapcami štartovali len Filip Fajth, ktorý sa prebojoval do 16-ky. Medzi dievčatami sa najďalej prebojovali Tereza Zelinová a Zuzana Vancelová, do štvrťfinále. Barborka Garguláková prehrala v úvodom kole s prvou nasadenou.

ITF 4 Wels, Rakúsko

Ivo Verčík bojoval na medzinárodnom turnaji kategórie ITF 4 v rakúskom Welse. V prvom kole kvalifikácie porazil Rakúšana 6/3 6/2 a v druhom kole nestačil na súpera 6/1 1/6 6/10.

ETA turnaj do 16 rokov

Alexandra Barčíková odohrala medzinárodný turnaj do 16 rokov v Slovenskej Ľupči. V prvom kole porazila Japonku 6/0 6/0. V druhom kole nestačila na prvú nasadenú.