Return to site

Záver sezóny 2019

Tak ako každý rok, tak aj tento rok nám ZÁVER SEZÓNY vyšiel na jednotku. Počasie nám prialo a tak sme strávili pekný slnečný deň s tenisom. Každým rokom je viac a viac účastníkov turnaja, preto sme mali tento rok rekordný počet. Hrali sme dve súťaže. Jeden turnaj hrali deti, ktoré si zahrali turnaj vo štvorhrách. Druhý turnaj bol taktiež štvorhrový pomiešaný rekreační a závodní hráči. 

broken image

Detský turnaj

Turnaja sa zúčastnilo 26 deti, ktoré najprv hrali zápasy v skupinách. Prví dvaja postúpili do pavúka, ostatní si zahrali súťaž útechy. Víťazom hlavného pavúka sa stali Elizabeth Madarová (tretí rok po sebe :) ) a Simonka Ružičková. Druhé miesto obsadili Kristián Žikla a Gregor Šlachta (najmladší účastník), a na treťom miesto sa umiestnili Richard Paluga a Ella Valková. Víťazi útechy sa stali Alenka Uherčiková a Sára Majbíková.

broken image

Turnaj rekreačných + závodných hráčov

Turnaja sa zúčastnilo 30 ľudí, z ktorých sme vylosovali 15 štvorhrových dvojíc. Najprv sa hrali zápasy v skupine a následne hlavný pavúk a útecha. Najúspešnejším párom sa tento rok stal Michal Macek a Branislav Kubala. Druhé miesto obsadili Michal Čurlej a Tomáš Tabányi. Na tretej priečke sa umiestnili Filip Fajth a Róbert Lopušan. Víťazi útechy sa stali Juraj a Jakub Petrášovci.

broken image

Ďakujeme všetkým, ktorí si prišli užiť tento pekný deň s nami. Víťazom gratulujeme a dúfame, že budúci rok prekonáme zase rekord a bude nás ešte viac. Takisto ďakujeme Cukráreň-Slávka za vynikajúce štrúdle a slimáčiky.

broken image